De här köpvillkoren gäller för dig som kund vid beställning av catering från Stopp Matmarknad AB (Hemköp i Gnesta), 556581-4778. Adress: Dansutvägen 2, 64630 Gnesta. Hemköp i Gnesta s verksamhet är registrerad hos miljö & hälsa i Gnestakommun och kontrolleras regelbundet med avseende på hygien och matsäkerhet. I webbshopen kan privatpersoner och företag beställa varor som sedan hämtas och betalas i butiken.

Avbeställning
Avbeställningar måste göras senast två dagar innan hämtningsdag. Avbeställning sker endast via telefon. Ring 0158-26275 och tryck 1 för att bli kopplad till charken.

Priser och utbud
De priser som anges på webben är våra aktuella priser. Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive 12% moms. Produktbilderna på hemsidan kan inte garanteras att återge varans exakta utseende. Vi reserverar oss för eventuella fel i pris-och produktinformation eller i övrigt på webbshopen samt slutförsäljning.


Betalning privatperson
Du betalar för din beställning i butiken. Vänd dig till personal i Delikatessdisken och ange ditt ordernummer eller namn. Du får då en kvittens på dina beställda varor som du tar med dig till kassan och betalar. 

Betalning företag
Betalningen sker på samma sätt som för privatpersoner, i kassan. Om ni önskar betala med faktura och inte har ett upplagt kundnummer ring 0158-26275 (val 4 för kontoret) för att göra en kreditansökan.

Upphämtning av varor
Efter att du har betalt dina varor i kassan hämtas de ut på sidan av butiken, mittemot biltvätten, på samma ställe som utlämning av e-handel, mittemot biltvätten. Tryck på knappen "Hämta catering?" så kommer vi med dina varor. Ta med kvittens & kassakvitto.

Hantering av personuppgifter
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Dina personuppgifter är skyddade från tillgång av obehöriga och endast ett begränsat antal personer med särskild behörighet har tillgång till dem. Läs mer om hur Hemköp hanterar personuppgifter här.

Reklamationer och feedback
Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din beställning. Om du anser att det är något fel på det du har beställt ber vi dig att kontakta oss så snart du kan så att vi kan hjälpa dig att hitta en lösning. Kontakta oss på telefon 0158-26275.

Allergener

VI hanterar många livsmedel i våra lokaler, det kan därför finnas spår av samtliga allergener i samtliga produkter. Har du frågor kring innehåll är du välkommen att kontakta oss via telefon 0158-26275 (välj 1 för att komma till charken). Vi försöker alltid tillmötesgå önskemål om specialkost i den mån vi kan.