1. Beställ de varor du vill ha. Klicka på de varor du vill beställa. Ange antal och andra tillval. Varorna hamnar nu i kundvagnen längst upp till höger på sidan.
  2. Välj datum och tid. I kundvagnen ser du din beställning och här kan du också välja tid och datum för när du vill hämta dina varor.
  3. Fyll i dina kunduppgifter. Klicka på ”gå vidare”, här fyller du i dina kunduppgifter. När du har gjort klar din beställning får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett.
  4. Betala. När du ska hämta din beställning går du till Delikatessdisken och anger ditt ordernummer / namn som står i mailet. Du får en kvittens som du tar med dig till kassan där du betalar som vanligt.
  5. Hämta dina varor. Varorna hämtar du på sidan av butiken- mittemot biltvätten på samma ställe som utlämning av e-handel. Tryck på knappen som heter ”Hämta Catering?” så kommer vi med dina varor.

Det är olika beställningstid beroende på vilken produkt du väljer. Tillgängliga datum för hämtning av varor syns i kalendern när du gör din beställning.

Våra portioner är generösa. Beställ för det antal som ni kommer att vara på tillställningen.

Det är olika och står angivet vid respektive produkt.

Kontakta oss på telefon om det gäller någon speciell allergi så kan vi se om det går att anpassa. Du når oss på 0158-26275 (välj 1 för att komma till charken.)

Där vi har glutenfria alternativ finns det angett.

Du betalar dina varor som vanligt i kassan.

Gå till Delikatessdisken och ange ditt ordernummer eller namn (står i bekräftelsemailet). Du får då en kvittens som du tar med till kassan och där betalar du dina varor som vanligt. Ta med kvittens och kvitto och hämta ut dina varor på sidan av butiken.

När du har betalt dina varor så hämtar du dem på samma ställe som vi lämnar ut e-handel dvs. på sidan av butiken mittemot biltvätten. Tryck på knappen som sitter bredvid dörren där det står "Hämta catering?" så kommer ut med dina varor.

Vi är alltid öppna för att hjälpa till med önskemål. Hör av dig på telefon 0158-26275 (välj 1 för att komma till charken) så kan vi sedan återkomma med ett förslag.

Om du behöver ändra i en beställning som du har gjort så kontaktar du oss på telefon 0158-26275 (välj 1 för charken) så snart som möjligt.

Vi behöver din avbokning av beställning senast 2 dagar innan bokat datum för upphämtning.

Ring och avboka på telefonnummer 0158-26275 (välj 1 för att komma till charken).